• 1399/09/27 - 10:44
  • تعداد بازدید : 355
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان خبر داد:

نظارت بر تولید ۱۵۷۱ تن گوشت قرمز در کشتارگاه ها

هزار و ۵۷۱ تن گوشت قرمز با نظارت کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه های دام خراسان جنوبی تولید شد.

00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی،  دکتر محمد اصغرزاده مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در هشت ماه گذشته ۷۵۹ تن گوشت گوسفند و بز، ۶۷۰ تن گوشت گاو و گوساله، ۱۲۰ تن گوشت شتر  و ۲۲تن گوشت شترمرغ با نظارت کارشناسان تولید شد.
 
محمد اصغرزاده افزود: این مقدار گوشت با کشتار ۴۳ هزار و ۶۳۲ دام سبک و تعداد ۷ هزار ۷۸۹ راس دام سنگین با نظارت کارشناسان دامپزشکی استحصال شده است.
 
وی گفت: همچنین در این مدت ۱۷ هزارتن گوشت مرغ با کشتار ۸ میلیون و ۵۲۳ هزار و ۶۷۹ قطعه طیور نیز در کشتار گاه‌های استان تولید شد.
 
۱۱ کشتارگاه دام و ۴ کشتارگاه طیور در خراسان جنوبی وجود دارد.
 
اصغرزاده با تاکید بر اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز تهیه کنند، افزود: مردم در صورت خرید گوشت دارای لیبل دامپزشکی، از سلامت کامل دام کشتار شده اطمینان خاطر داشته باشند.
 
وی از تشدید نظارت های دامپزشکی در کشتارگاه ها و مراکز عرضه در استان خبر داد و گفت: با توجه به شیوع کرونا نظارت‌های دامپزشکی افزایش یافته و با متخلفین بهداشتی به جد برخورد می‌شود.
  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 258433
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه