نظارت بر اقدامات بهداشتی واحد های پرورشی شهرستان بشرویه
بیش از 520 هزار قطعه جوجه ریزی در واحد های پرورشی شهرستان بشرویه تحت نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی در سال 96 صورت گرفت .

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه دکتر سید حمید عبدی گفت : رسالت اصلی دامپزشکی تامین سلامت و امنیت غذایی علی الخصوص گوشت سفید و قرمز همشهریان محترم می باشد که در این راستا در سال 96 تعداد 520 هزار قطعه جوجه ریزی در سطح واحد های پرورشی شهرستان بشرویه با نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه انجام شده است .
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه بیان کرد : این میزان جوجه ریزی در سطح 11 واحد پرورشی ( نیمچه گوشتی ، تخم گذار ، بوقلمون ) دارای پروانه و تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی صورت گرفته است و همچنین فارم های مذکور به طور میانگین 6 نوبت واکسیناسیون را در هر دوره پرورش جهت پیشگیری از بیماری ها انجام داده اند .
وی افزود : برای جوجه ریزی نیاز به مجوز جوجه ریزی می باشد که برای کسب آن باید شرایطی از جمله داشتن چاه مناسب یا کوره لاشه سوز - جمع آوری ، نگهداری و حمل و نقل بهداشتی کود ، رعایت فاصله زمانی بین دو دوره جوجه ریزی و همچنین رعایت اصول امنیت زیستی فراهم شود .
دکتر عبدی با اشاره به برخی از فعالیت های شبکه دامپزشکی گفت : این شبکه با انجام مراقبت فعال و غیرفعال در مرغداری ها و نظارت بر اقدامات بهداشتی در تمامی مراحل تولید از جمله نظارت بر جوجه ریزی ، واکسیناسیون ، درمان و .... سعی می کند تا از این سرمایه عظیم دامی حراست نماید و نقش خود را در تامین گوشت سفید و تخم مرغ سالم و بهداشتی مورد نیاز مردم پرنگ تر کند .
رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه عدم رعایت فاصله در جوجه ریزی ، جوجه ریزی بیش از ظرفیت و یا عدم توجه به زیر ساخت های بهداشتی را سه عامل مهم شیوع بیماری ها در مرغداری ها دانست و خاطرنشان کرد : مرغداران به منظور حفظ سرمایه خود و جلوگیری از زیان های اقتصادی نکات بهداشتی را جدی بگیرند و با اجرای دقیق برنامه واکسیناسیون از شیوع بیماری ها جلوگیری کنند .
نظر دهید