نظارت و بازرسی دامپزشکی بر استحصال بیش از 52 هزار کیلو گرم گوشت قرمز در 4 ماهه نخست سال جاری در شهرستان فردوس
دامپزشکی شهرستان فردوس در 4 ماهه نخست سال جاری نظارتهای بهداشتی خود را بر استحصال بیش از 52 هزار کیلو گرم گوشت قرمز اعمال نمود.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فردوس : در راستای اجرای آئین نامه های نظارت بهداشتی بر تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی از ابتدای سال جاری بیش از 52 هزارو 690 کیلوگرم گوشت قرمز تولیدی کشتارگاه دام شهرستان توسط کارشناسان ناظر بهداشتی و شرعی دامپزشکی در 2 کشتارگاه موجود در شهرستان مورد بازدید و بازرسی قرار گرفت .
دکتر جواد ذوالفقاری رئیس شبکه دامپزشکی فردوس گفت : شهرستان فردوس دارای 2 کشتارگاه دام ( فردوس – اسلامیه ) مجهز به پیش سرد نگهداری لاشه و خودرو مخصوص حمل فرآورده های خام دامی ( یخچالدار) می باشد که روزانه دامهای کشتار شده توسط بازرسین بهداشت گوشت شهرستان مورد بازدید قرار گرفته و لاشه و آلایش دامهای مورد تایید به مدت 24 ساعت در پیش سرد نگهداری و سپس همراه با مهر و لیبل دامپزشکی اجازه توزیع در مراکز مجاز و قصابی ها داده می شود.
دکتر ذوالفقاری افزود: از ابتدای سال جاری از کشتار تعداد 1900 راس گوسفند و بز و 50 راس گاو و گوساله و 45 نفر شتر در 2 کشتارگاه موجود در شهرستان، مقدار 52 هزار و 690 کیلوگرم گوشت قرمز استحصال و به مصرف خانوار رسیده است.
دکتر ذوالفقاری در پایان از عموم شهروندان درخواست نمود که با عنایت به در پیش رو بودن عید سعید قربان از کشتار دامهای قربانی خود در معابر سطح شهر و خارج از کشتارگاه خودداری نموده و دامهای قربانی خود را در کشتارگاه های دام شهرستان همراه با نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی کشتار نمایند و جهت مصرف خانوار از خرید گوشت های فاقد مهر و لیبل دامپزشکی پرهیز نموده و در صورت مشاهده کشتار دام به صورت غیر مجاز و خارج از کشتارگاه ، مراتب را از طریق تماس تلفنی با شماره 32728406 به واحد نظارت شبکه دامپزشکی فردوس اطلاع دهند.
نظر دهید