• 1402/03/21 - 09:18
  • تعداد بازدید : 670
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

میز خدمت در سیاه چادر عشایری با حضور فرماندار بیرجند

بازدید علی فاضلی فرد فرماندار شهرستان بیرجند به همراه جمعی از مدیران استان و شهرستان از مناطق عشایری منطقه شاخنات شهرستان بیرجند

 به گزارش روابط عمومی شهرستان بیرجند دکتر حمزه ئی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند ضمن بیان این مطلب افزود در جریان این بازدید جلسه ای نیز با حضور فرماندارشهرستان بیرجند و جمعی از مدیران استان و شهرستان درسیاه چادرعشایرچاه دشت یکی از محلات عشایری شهرستان در منطقه شاخنات در خصوص رفع مشکلات عشایر شهرستان برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور مسئولین دستگاه های  مربوطه در راستای ارائه خدمات بهتر دستگاه های اجرایی به عشایرر و رفع مشکلات عشایر شهرستان برگزارشد مقررگردید شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند با وجود خشکسالی های اخیر و مشکلات پیش روی عشایر منطقه نسبت به ارائه خدمات بهداشتی از جمله واکسیناسیون،سمپاشی ، ضدعفونی و...همچون گذشته اهتمام ورزد.

دراین جلسه فاضلی فرد فرماندار شهرستان بیرجند با بیان جمله حضرت امام(ره)،عشایر ذخایر انقلاب و مملکتند به جایگاه پر اهمیت عشایر اشاره نمود و به کلیه دستگاه های اجرایی حاضر در جلسه در خصوص رفع مشکلات عشایر منطقه و ارائه خدمات بهتر تاکید کرد و گفت حضورعشایر درهر منطقه هم در تامین امنیت آن منطقه نقش مهم و بسزایی دارند وهم در تامین دام وغذای سالم (گوشت،شیر و..)، لذا می بایست با تمام توان در رفع مشکلات آنها کوشا باشیم.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی بیرجند,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 302997
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه