• 1402/09/11 - 07:34
  • تعداد بازدید : 657
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای انجام وظایف حاکمیتی دامپزشکی انجام شد:

معدوم سازی ۲۲۰ کیلوگرم گوشت غیر بهداشتی در کشتارگاه دام

رئیس شبکه دامپزشکی سرایان با اشاره به نظارت بهداشتی بر فعالیت کشتارگاه های شهرستان از معدوم سازی 220 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سرایان، " محمد صفرزاده " رئیس شبکه دامپزشکی با اشاره به نظارت های روزانه کارشناسان این مجموعه بر کشتارگاه های سطح شهرستان اذعان کرد: دامپزشکی تنها مرجع تائید کننده سلامت فرآورده های خام دامی است.

وی افزود: با توجه به فعالیت کشتارگاه های سرایان و سه قلعه، از ابتدای سال تا کنون بیش از ۳ هزار و ۳۰۰ راس دام تحت نظارت بهداشتی و شرعی  کارشناسان دامپزشکی ذبح و استحصال شده است و بیش از ۶۷ تن گوشت و آلایش دامی بهداشتی تحت این نظارت ها تولید و روانه مراکز عرضه و توزیع شده است.

وی  عنوان کرد: کشتارگاه خط مقدم جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت، کیست هیداتیک و ....به جامعه انسانی است. از این رو توجه به حل مشکلات بهداشتی و زیست محیطی کشتارگاه امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.

صفرزاده گفت: امیدواریم با همکاری هرچه بیشتر بین دستگاهی و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی و بنیاد های خیریه بتوان شاهد احداث کشتارگاه صنعتی در شهرستان باشیم.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی سرایان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 311476
کلمات کلیدی
وحید عبدالهی

وحید عبدالهی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه