مصرف بیش از چهارمیلیون و هشتصد هزار دز انواع واکسنهای طیور در مرغداریهای شهرستان فردوس

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس: در راستای نظارت بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی بر تهیه ، توزیع، نگهداری، حمل و نقل و مصرف واکسنهای طیور، در نه ماه نخست سال جاری کارشناسان واحد تشخیص و درمان شبکه بیش از چهارمیلیون و هشتصد هزار دز انواع واکسنهای طیور مصرفی مرغداریهای شهرستان برابر دستورالعملهای بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی بازدید، نظارت و بازرسی نمودند.
اسماعیلی، رئیس شبکه دامپزشکی فردوس گفت: یکی از مهمترین اقدامات بهداشتی و قرنطینهای دامپزشکی در قالب واکسیناسیون طیور در مرغداریها برای ایجاد ایمنی طیور در برابر بیماریهای خطرناک میکروبی و ویروسی در حال انجام می باشد.
وی افزود: واکسنهای مختلف طیور برای استفاده در مرغداریهای صنعتی توسط گروههای مایهکوبی مراکز مجاز، باید تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی با رعایت زنجیره سرد ، نگهداری مناسب واکسن و انجام شرایط کامل امنیت زیستی مورد استفاده قرار گیرد.
نظر دهید