محصولات لبنی غیرپاستوریزه عمدهترین راه انتقال بروسلوز به انسان است
سرپرست شبکه دامپزشکی قینات مهمترین راه انتقال بیماری بروسلوز به جمعیت انسانی را مصرف محصولات غیر پاستوریزه عنوان کرد.
.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات ، دکتر رضا محمودی زاوه اظهار داشت: بروسلوز یا تب مالت یک بیماری عفونی قابل انتقال به انسان است و حیواناتی نظیر گاو، گوسفند و بز میتوانند به بیماری مبتلا شوند که عمدهترین راه انتقال بیماری به انسان را از طریق خوراکی به ویژه از طریق محصولات لبنی غیرپاستوریزه دانست و بیان کرد: تماس با ترشحات رحمی و جنینهای سقط شده در دامهای آلوده و تنفس گرد و غبار آلوده از دیگر راههای انتقال این بیماری است.
محمودی زاوه افزود: افراد مبتلا به بیماری تب مالت میتوانند علائم بسیار متنوعی نشان دهند که عمدهترین این علائم در انسان تب مواج، لرز شدید، عرق کردن ، دردهای عمومی بدن، درد پشت و ستون فقرات بدن، درد مفاصل، سردرد، بیاشتهایی و ... است.
وی در ارتباط با راههای کنترل و پیشگیری این بیماری عنوان کرد: میتوان جلوی ابتلا به این بیماری خطرناک و در عین حال پنهان را از طریق واکسیناسیون بهموقع دامها ، عدم مصرف شیر خام و مراجعه سریع افراد مشکوک به بیماری به مراکز بهداشتی و درمانی را گرفت.
محمودی زاوه افزود: افراد مبتلا به بیماری تب مالت میتوانند علائم بسیار متنوعی نشان دهند که عمدهترین این علائم در انسان تب مواج، لرز شدید، عرق کردن ، دردهای عمومی بدن، درد پشت و ستون فقرات بدن، درد مفاصل، سردرد، بیاشتهایی و ... است.
وی در ارتباط با راههای کنترل و پیشگیری این بیماری عنوان کرد: میتوان جلوی ابتلا به این بیماری خطرناک و در عین حال پنهان را از طریق واکسیناسیون بهموقع دامها ، عدم مصرف شیر خام و مراجعه سریع افراد مشکوک به بیماری به مراکز بهداشتی و درمانی را گرفت.
نظر دهید