ماهیقرمز سفره هفتسین را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی بخرید
سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان با بیان اینکه شهروندان از خرید ماهی قرمز از دست فروشان خودداری کنند گفت:ماهی قرمز برای سفره هفت سین باید از مراکز تحت کنترل و نظارت دامپزشکی تهیه شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سرایان،"محمدصفرزاده" تصریح کرد: برخی افراد سودجو با عدم رعایت شرایط بهداشتی قرنطینه ای به صورت دوره گردی اقدام به فروش ماهی قرمز می کنند که تخلف بوده و به لحاظ بهداشتی مورد تائید دامپزشکی نیست.
وی بیان داشت: اینگونه ماهیان عمر کوتاهی دارند و اکثرا خیلی زود تلف می شوند.
سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان به شرایط نگهداری ماهی قرمز اشاره کرد و افزود: از ظروف دهان گشاد برای نگهداری ماهی استفاده شود و ظروف شیشهای جهت نگهداری مناسبتراست.
وی اذعان داشت: دمای مناسب برای نگهداری ماهی قرمز بین 22 تا 25 درجه سانتیگراد است و آب ظرف باید دو تا سه بار در هفته تعویض شود.
"صفرزاده" تاکید کرد: در صورت استفاده از آب شهری باید آب مورد استفاده چندین ساعت در هوای آزاد قرار گرفته تا کلر آن خارج، سپس آب تعویض شود.
وی در خصوص نکات قابل اهمیت در هنگام خرید ماهی تصریح کرد: ماهی قرمز سالم دارای ظاهر و تحرک مناسب و شنای متعادل بوده و از خرید ماهی که بالهها به صورت تاخورده و جمع شده و در اطراف دهان یا سطح بدن، لکههای پنبه مانند داشته اجتناب شود.
نظر دهید