ماهی قرمز عامل انتقال کرونا نیست اما مراقب باشید
با توجه به آغاز فروش ماهی قرمز شبکه دامپزشکی درمیان به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی انتقال مکانیکی کرونا از طریق آب و سطح بدن ماهی اطلاعیه ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی درمیان با توجه به آغاز فروش ماهی قرمز در سطح شهر شبکه دامپزشکی درمیان به شهروندان توصیه نمود که در خرید و نگهداری ماهی قرمز به نکات بهداشتی دامپزشکی توجه نمایند.
دکتر ذوالفقاری سرپرست شبکه در این خصوص اظهار داشت: ویروس کرونای عامل بیماری کووید ۱۹ در ماهیان بیمار زا نبوده و توصیههای بهداشتی به منظور جلوگیری از احتمال انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی است.
وی افزود :در صورت تماس با ماهی و یا آب ، بلافاصله نسبت به شستشوی دستها با آب و صابون و یا استفاده از ضدعفونی کنندههای مناسب اقدام شود.
ذوالفقاری با اشاره به اینکه افرادی که دارای علائم مشکوک به بیماریهای تنفسی هستند، نباید در چرخه تولید و حمل ماهی قرمز فعالیت داشته باشند، تصریح کرد : رعایت بهداشت فردی و محیطی ،شستشو و ضدعفونی وسایل و تجهیزات نگهداری ، استفاده از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی به منزل و عدم تماس حفاظت نشده با آب و ماهی ازعوامل مهم و تاثیر گذار در جلوگیری از انتقال بیماری می باشد.
سرپرست شبکه دامپزشکی درمیان به مردم توصیه کرد : از خرید ماهیان بیمار و بی حال با علائم شنای غیر فعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری شود.
نظر دهید