• 1397/12/15 - 07:57
  • تعداد بازدید : 704
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مامور سراهای دامپزشکی خراسان جنوبی آماده میزبانی از مسافران نوروزی

معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: مامور سراهای شهرستان ها آماده میزبانی از مسافران نوروزی است.

 

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، مهندس « سید مهدی معراجی » با اعلام این مطلب از تجهیز و آماده سازی مامور سراهای سراسر استان خبر داد افزود: از دو ماه قبل بازدید از مامور سراهای شهرستانها توسط ستاد مرکزی اداره کل انجام شد و همه موارد و شرایط مورد ارزیابی قرار گرفت و هر گونه اقلام و وسایل مورد نیاز تامین و به شهرستان ها ارسال شد.

وی با بیان اینکه دامپزشکی استان در چهار شهرستان دارای مامور سرا است بیان داشت: این مامور سراها در شهرستان های بیرجند، قاین، طبس و نهبندان هستند که بیشترین حجم تقاضا برای استفاده از مامور سرای شهرستان طبس می باشد.   

معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی استان از جاده های خراسان جنوبی به عنوان یکی از مسیر های پر تردد در ایام نوروز یاد کرد و گفت: با توجه به اینکه خراسان جنوبی با استانهای خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، یزد، کرمان و سمنان همسایه و هم مرز می باشد حجم زیادی از زائران و مسافران از این مسیر ها عبور می کنند که هر ساله دامپزشکی استان میزبان همکاران عزیز سایر ادارات کل دامپزشکی کشور می باشد.

  

  • گروه خبری : دامپزشکی خراسان جنوبی,اخبار مهم,اخبار شهرستان ها,اخبار شبکه دامپزشکی بشرویه,اخبار شبکه دامپزشکی بیرجند,اخبار شبکه دامپزشکی خوسف,اخبار شبکه دامپزشکی سربیشه,اخبار شبکه دامپزشکی نهبندان,اخبار شبکه دامپزشکی درمیان,اخبار شبکه دامپزشکی سرایان,اخبار شبکه دامپزشکی فردوس,اخبار شبکه دامپزشکی طبس,اخبار شبکه دامپزشکی زیرکوه,اخبار شبکه دامپزشکی قاین,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 7184
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه