لاشه یک نفر شتر در کشتارگاه دام بشرویه به علت تبدار بودن از چرخه مصرف انسانی خارج شد
ارتقاءسطح بهداشت عمومی با نظارت بر کشتار دام در کشتارگاه وبازرسی از مراکز عرضه فراورده های خام دامی جزءوظایف حاکمیتی دامپزشکی می باشد که با دقت در شهرستان بشرویه انجام می گردد .
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه سید حمید عبدی رییس شبکه گفت: ارتقائ سطح بهداشت عمومی وصیانت از سرمایه دامی شهرستان جزء وظایف حاکمیتی دامپزشکی می باشد.
وی گفت: در این راستا بازرسان بهداشتی شبکه دامپزشکی در بازرسیهای روزانه بهداشتی از دامهای ذبحشده در کشتارگاه دام این شهرستان ، لاشه یک نفر شتر به وزن ۱۵۰ کیلوگرم را به علت تب دار بودن و مرطوب بودن لاشه از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم کردند.
سید حمید عبدی به علل حذف لاشه این شتر در بازرسی پس از کشتار اشاره کرد و افزود: در لاشههای تب دار، لاشه ظاهری پرخون دارد و رنگ گوشت قرمز تیره است و چربیهای زیر پوست، صورتی رنگ به نظر میرسد
رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه گفت: بازرسین بهداشتی مستقر در کشتارگاه با نظارت بر قبل از کشتار وبعد از کشتار نقش مهمی در استحصال گوشت بهداشتی دارند. .
نظر دهید