• 1401/05/02 - 06:34
  • تعداد بازدید : 466
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سمپاشی مرکز نگهداری سگهای بلاصاحب شهرستان بیرجند توسط اکیپ عملیاتی شبکه دامپزشکی

رئیس شبکه دامپزشکی بیرجند از اجرای طرح سمپاشی محل نگهداری سگ های بلا صاحب در شهرستان بیرجند خبر داد .

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی بیرجند دکتر حسن علیزاده با اعلام این خبر گفت : در راستای سامان دهی سگ های بلاصاحب در شهرستان بیرجند ، پناهگاه حیوانات با مدیریت شهرداری و همچنین همکاری انجمن دوستداران و حامیان حیوانات در مجموعه ای به مساحت 3000 متر مربع در حال حاضر بیش از 700 قلاده سگ بلاصاحب را نگهداری می نماید که امور بهداشتی واحد نیز تحت نظارت دامپزشک واحد انجام می پذیرد .

 علیزاده بیان نمود در راستای همکاری با پناهگاه حیوانات شهرستان که تعداد قابل توجهی  سگ بلاصاحب  در آن نگهداری می شود طرح سمپاشی مجموعه توسط اکیپ سمپاشی شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند اجرا گردید .

علیزاده افزود در طول سال نیز انجام عملیات بهداشتی دامپزشکی شامل واکسیناسیون ،ضد عفونی و سمپاشی ...در چندین نوبت توسط اداره دامپزشکی شهرستان در محل مرکز نگهداری سگهای بلاصاحب انجام می پذیرد.

علیزاده  در پایان به همشهریان توصیه نمود با توجه به احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام  از تماس مستقیم با حیوانات بلاصاحب و فاقد شناسنامه بهداشتی خودداری نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 288609
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه