سلامت شیر به عنوان پر مصرفترین فرآورده خام دامی با نظارت بهداشتی دامپزشکی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فردوس : با توجه به وظیفه ذاتی دامپزشکی در تامین کیفیت، سلامت و بهداشتی بودن فرآوردههای خام دامی، شیر خام بعنوان پرمصرفترین فرآورده خام دامی، با نظارت و بازرسی دامپزشکی تولید، توزیع و عرضه میشود .
دکتر اسماعیلی رئیس شبکه گفت: اجرای تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی با منشاء پروتئین حیوانی با اقدامات بهداشتی دامپزشکی از مراکز تولید فرآوردههای خام دامی شروع و تا سفره مردم ادامه دارد، تولید و عرضه شیر خام سالم وابسته به بهداشتی بودن اماکن دامی، شیوه های نوین پرورش، آموزش بهرهبردارن، فرهنگسازی مصرف شیر خام سالم و ایمن سازی جمعیت دامی شهرستان در برابر بیماریهای مشترک بین انسان و دام میباشد.
همچنین با کاهش مخاطرات بهداشتی شیر در دامداریها با تجهیز و نوسازی بهداشتی محیط دامداری، سالن شیردوشی و آزمایشگاه شیر و ساماندهی بهداشتی مراکز جمع آوری و ناوگان حمل و نقل شیر خام از دامداریها به مراکز و کارخانجات لبنی میتوان سلامت مصرفکنندگان را تضمین و از بروز و شیوع احتمالی بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام و فرآوردههای خام دامی پیشگیری کرد.
وی در ادامه افزود در شهرستان سه مرکز جمع آوری شیر وجود دارد که روزانه بیش از 40 تن شیرخام با نظارت بهداشتی دامپزشکی به داخل و خارج استان صادر میشود.
نظر دهید