سرپرست دامپزشکی خوسف معرفی شد / روسای شهرستانی باید بر سه محور وظایف خود را انجام دهند
مراسم معارفه رئیس شبکه دامپزشکی خوسف در فرمانداری شهرستانئ برگزار شد.
.jpg)
در این مراسم که با حضور مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، فرماندار و تنی چند از مسئولان شهرستانی در خوسف برگزار شد دکتر ابوذر اکبری به عنوان رئیس جدید این شبکه معرفی شد.
در این جلسه از زحمات دو سال و نیم رضا محمودیزاوه تقدیر و ابوذر اکبری به عنوان رئیس جدید شبکه دامپزشکی این شهرستان منصوب شد.
در این جلسه دکتر محمد اصغرزاده گفت: در انتصاب مسوولان در رده روسای شهرستانی همواره خواسته ام وظایف خود را بر سه محور انجام دهند.
وی در این خصوص اظهار داشت: باید در سه محور همکاری و تعامل با فرمانداری، همکاری با مدیریت جهاد کشاورزی و ادارات تابعه و خدمت رسانی بی منت به تولیدکنندگان انجام وظایف کنند.
در این مراسم مهندس شفیعی فرماندار شهرستان خوسف دامپزشکی را یکی از دستگاه های تاثیرگذار عنوان کرد و گفت: طی سال های اخیر دامپزشکی در شهرستان خدمات خوب و قابل اعتنایی را به تولیدکنندگان ارائه کرده است که عدم وجود بیماری ها در شهرستان موید این موضوع است.
گفتنی است که اکبری کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند بوده و در حال حاضر، رئیس هیئت شنای خراسان جنوبی است.
نظر دهید