رهاسازی ماهی قرمز زنگ خطری جدی برای محیط زیست
در راستای نظارت های بهداشتی و مصادف با فرارسیدن عید نوروز شبکه دامپزشکی قاینات در خصوص رهاسازی ماهی قرمز در اماکن عمومی هشدار داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قاینات دکتر رضا محمودی زاوه رئیس شبکه همزمان با فرارسیدن نوروز و خرید ماهی قرمز بر حسب آئین نوروزی در خصوص رهاسازی ماهی های قرمز خریداری شده توسط همشهریان پس از پایان مراسم هشدار داد و بیان نمود ماهی قرمز سفره هفت سین که نمادی از زندگی و تحرک است اگر پس از تعطیلات نوروز زنده باشد نباید در رودخانه ها و دریاچه ها رها شود چون ممکن است باعث مرگ و میر سایر ماهی های درون رودخانه یا دریاچه می شود. در نتیجه این نماد زندگی خود باعث ضرر و مرگ و میر و بر هم زدن چرخه اکوسیستم خواهد شد ومی تواند زنگ خطری جدی برای محیط زیست محسوب شود.
وی ادامه داد از شهروندان می خواهیم این ماهی ها را در رودخانه ها و دریاچه های پشت سدها رها نکنند زیرا به گونه های مهاجم تبدیل می شوند و به محیط زیست آسیب وارد خواهند کرد. ماهیان قرمز از نوع ماهی رودخانه ای نیستند و با رهاسازی آنها در رودخانه و سدها که ماهیان دیگر در آن زیست می کنند، بدلیل تغذیه آنها از تخم سایر ماهی ها و یا کف زیانی که مورد تغذیه سایر ماهیان می باشد، می تواند باعث آسیب و یا حتی مرگ و میر سایر ماهیان شوند.
محمودی در ادامه بیان نمود در این خصوص رایزنی های با ادارات مربوطه صورت گرفته و محلی مناسب جهت رها سازی ماهی های قرمز تعبیه شده است که همشهریان می توانند عمل رهاسازی را دراستخر واقع در پارک جنگلی شهرستان انجام نمایند.
نظر دهید