مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان خبر داد :
دوره آموزشی ،توجیهی ذابحین کشتارگاه های استان
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان از برگزاری یک دوره آموزشی ویژه ذابحین کشتارگاه های استان به صورت سراسری در سطح کشور خبر داد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی حجت الاسلام علی حیدری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت : به مناسبت ماه مبارک رمضان با توجه به نقش محوری وبی بدیل ذابحین در تهیه گوشت حلال دوره آموزشی ، توجیهی در دامپزشکی استان ویژه ذابحین در مرکز استان به صورت حضوری و سایر ذابحین در سطح استان به صورت (ویدئو کنفرانس) در روز سه شنبه برگزار شد .
وی گفت: این دوره آموزشی که مدرس آن را حجت الاسلام رحمانی از سازمان دامپزشکی کشور بر عهده داشت ذابحین در سراسر کشور در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان ها از طریق ویدئو کنفرانس حضور داشتند
این دوره از ساعت 16 لغایت 18:30برگزار شد .
.حجت الاسلام والمسلمین حیدری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی افزود در این جلسه تعداد 23 نفر از ذابحین و ناظرین شرعی به صورت حضوری و 38 نفر به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد .
وی گفت :از سه نفر ذابح نمونه آقایان : محمد داروغه از کشتارگاه صنعتی آریا ارک خوسف،حسن میر مصعبی از کشتارگاه دام فردوس و حسن طاهری از کشتارگاه طیور گلپرطبس تجلیل به عمل آمد.
در پایان این دوره آموزشی نماز جماعت و ضیافت افطار نیز با حضور حاضرین در دوره آموزشی برگزار گردید.
نظر دهید