دامپزشکی نظارتهای لازم را بر روی کشتارگاه دام دارد/ لیبل ها معرف جنسیت لاشه هستند
سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان با بیان اینکه کشتارگاه دام تحت نظارت و کنترل کارشناسان است گفت:لیبل نصب شده بر روی لاشه معرف و نمایانگر جنسیت لاشه است.
_crop.jpeg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سرایان، "محمد صفرزاده"سرپرست شبکه دامپزشکی سرایان بیان کرد: لیبلگذاری بر روی لاشهها پس از نظارت بهداشتی دامپزشکی در محل کشتارگاه صورت می گیرد و لیبل بر روی لاشههای نر با رنگ آبی و بر روی لاشههای ماده با لیبلهای سفید رنگ نصب میشود تا مردم بتوانند هنگام خرید از قصابی ها به خوبی جنسیت لاشه دام های ذبح شده را تشخیص دهند.
وی در خصوص سایر اطلاعات موجود بر روی لیبل افزود: اطلاعات دیگری از جمله نوع دام (گوسفند، گاو، شتر ،بز) و جنسیت دام و تاریخ کشتار بر روی لیبل درج میشود.
وی تصریح کرد: دامپزشکی در کشتارگاهها از طریق لیبل گذاری بر روی لاشه دامهای ذبح شده نوع و جنسیت لاشه را درج میکنند و پس از نظارت ها و کنترل های بهداشتی اجازه خروج لاشه ها و توزیع در مراکز عرضه صادر می شود.بنابراین امکان تقلب از این جهت که گوشت ماده به جای گوسفند عرضه شود، وجود ندارد.
سرپرست شبکه دامپزشکی خاطرنشان ساخت: اگر لاشه ای در قصابی ها فاقد لیبل دامپزشکی باشد، آن لاشه از نظر دامپزشکی گوشت حاصل از کشتار غیر مجاز بوده و بلافاصله ضبط و معدوم می شود و فرد خاطی به مراجع قضائی معرفی می شود.
"صفرزاده" تاکید کرد: نظارت های بهداشتی دامپزشکی مختص و محدود به کشتارگاه دام نبوده و این نظارت ها بر مراکز عرضه گوشت نیز همه روزه صبح و بعد از ظهر ادامه دارد.
نظر دهید