• 1397/04/12 - 12:00
  • تعداد بازدید : 95
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دامپزشکی خراسان جنوبی، دستگاه پنجم در جذب اعتبارات استانی

معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی خراسان جنوبی از کسب رتبه پنجم این مجموعه در جذب اعتبارات استانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، مهندس « سید مهدی معراجی » در این رابطه گفت: در بین 84 دستگاه اجرایی استان که از اعتبارات تملک استفاده می کنند، دامپزشکی استان توانست رتبه پنجم را در این حوزه کسب کند.



وی بیان داشت: از جمع 84 دستگاه مذکور، 31 دستگاه صنفی بوده و هیچ اعتباری را جذب نکرده اند، 30 دستگاه بین یک تا 50 درصد، 15 دستگاه بین 50 تا 80 درصد و فقط 8 دستگاه توانستند بین 80 تا 100 درصد اعتبارات را جذب کنند.



 معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی خراسان جنوبی افزود: از ابتدای اعلام اعتبارات استان تمام سعی و تلاش تیم مالی برای برنامه ریزی در جذب حداکثری اعتبارات بود که با کمک امور مالی، اداره برنامه و بودجه و همراهی مدیرکل مجموعه به این مهم دست یافتیم.



« معراجی » تصریح کرد: از کل اعتبارات سال 96 مبلغ 2 هزار و 700 میلیون ریال اوراق بوده که با برنامه ریزی اتمام شد.



وی خاطرنشان کرد: تمام اوراق هزینه و جذب دستگاه شده است که در این خصوص جزو دستگاه های پیشتاز در جذب اعتبارات غیر نقدی هستیم.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 103168
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه