• 1402/12/24 - 10:20
  • تعداد بازدید : 873
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خرید ماهی قرمز از مراکز مشخص شده توسط دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی دکتر مدرسی کارشناس بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان گفت:به  شهروندان گرامی توصیه می گردد ماهی قرمز سفره های هفت سین را از مراکز مجاز خرید نمایند.

مدرسی گفت: بیماریهایی پوستی و ناراحتی های گوارشی می تواند از طریق آبزیان و ماهیان آکواریومی و زینتی بیمار به افراد در معرض تماس انتقال یابد.

وی گفت : توصیه می گردد علاوه بر خرید از مراکز مجاز و دارای گواهی های بهداشتی سلامت، برای نگهداری ماهی قرمز از ظروف بزرگ به منظور اکسیژن رسانی بهتر بسته به تعداد ماهی موجود استفاده شود، دمای مناسب نگهداری محیط حدود 10 تا 24 درجه سانتیگراد است و تعویض دوره ای آب ظرف نگهداری ماهی به حفظ سلامت محیط زندگی ماهی قرمز کمک می نماید.

مدرسی ضمن اشاره به نظارت دامپزشکی بر کلیه مراکز فروش ماهی قرمز در سطح استان توسط همکاران دامپزشکی گفت: سلامت شهروندان اولویت دامپزشکی و شعار پیشگیری مقدم بر درمان است سرلوحه امور تصمیم گیری ما می باشد.

وی گفت: از شهروندان می خواهیم تا از رهاسازی ماهی های قرمز در قنوات و برکه های محلی خود داری نموده و حتی الامکان با همکاری شهرداریها فضاهایی کنترل شده برای رهاسازی ماهی قرمز پیش بینی گردد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316531
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه