• 1398/02/28 - 13:29
  • تعداد بازدید : 533
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه قرائت قرآن شبهای رمضان کارکنان دامپزشکی خراسان جنوبی

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره عشایری در جلسه قرائت قرآن شبهای رمضان در محل نماز خانه اداره کل دامپزشکی استان از تاثیر و برکات جلسات قرآن سخن گفت.

  به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان حجت الاسلام و المسلمین فاطمی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل عشایری استان با حضور در این جلسه از تاثیر و برکات جلسات قرانی بر روح و تربیت انسان بخصوص کودکان سخن  گفت و افزود:  قرآن مجید به عنوان کتاب آسمانی و معجزه جاوید پیامبر اسلام (ص)،کتاب هدایت بشر به سر منزل مقصود است.

 وی گفت : اگر خوب از این کتاب شریف و برنامه های آن در زندگی خود استفاده کنیم قطعاً محیطی سرشار از صفا و صمیمیت خواهیم داشت و هم  به سعادت دنیوی کسب خواهیم نمود و هم به سعادت اخروی که هدف نهایی همه ماست خواهیم رسید.

فاطمی  به اهمیت حضور کودکان در این محافل اشاره کرد و افزود : تشویق کودکان در این برنامه ها آینده روشنی در برابر آنان قرار می دهد.

وی در ادامه گفت : پدر و مادری که خواندن قرآن جزء برنامه زندگی آنان است فرزندانشان نیز به فراگیری و خواندن قرآن علاقه مند می شوند.

گفتنی است قرائت یک جزء قرآن از اول ماه مبارک رمضان با حضور کارکنان دامپزشکی و خانواده  های آنان هر شب ساعت 21 در نماز خانه اداره کل دامپزشکی استان  برگزار می گردد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 129993
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه