جذب بیش از 8 میلیارد ریال اعتبار ملی در دامپزشکی شهرستان قاینات
اعتباری بالغ بر 8 میلیارد و هفتصد میلیون ریال از اعتبارات ملی در راستای تهیه واکسن و و خرید خدمات در دامپزشکی قاینات جذب و هزینه شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات دکتر رضا محمودی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان از جذب 8میلیارد و هفتصد میلیون ریال اعتبار ملی در دامپزشکی قاینات خبر داد و اظهار داشت: این اعتبارات در راستای ارتقاء سطح بهداشت و خرید خدمات و واکسن تعلق گرفته است که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی گفت : با توجه به دارا بودن بیشترین آمار دام در شهرستان قاینات و وجود بیشترین تعداد پست های دامپزشکی و پتانسیل های قابل توجهی که در این شهرستان وجود دارد متاسفانه سهم شهرستان از اعتبارات استانی اندک بوده و پاسخگوی نیاز شهرستان نمی باشد.
وی همچنین عنوان کرد : با توجه به تخصیص اعتبار پایین استانی برای مجموعه دامپزشکی شهرستان که به حق بار زیادی از تامین سلامت جامعه را به دوش می کشد دست آویزی نشده است که مجموعه دامپزشکی قائنات در انجام رسالت خود کوتاهی کرده باشد ولی باید این مهم مد نظر قرار گیرد که کیفیت ارائه خدمات به دلیل ضعف در زیرساخت های موجود با مشکل مواجه بوده و خواهد بود.امید است با پیگیری هایی که صورت گرفته و حمایت های مجموعه فرمانداری و اداره کل دامپزشکی استان سطح کیفیت ارائه خدمات را در شهرستان به شرایط مطلوبی برسانیم.
محمودی در مورد کنترل بیماری های مشترک بین انسان و دام گفت: اولویت اول شبکه دامپزشکی پیشگیری و کنترل بیماری های مشترک بین دام و انسان با واکسیناسیون به موقع، نظارت بر تولید و توزیع و عرضه فرآورده خام دامی، ضد عفونی و سم پاشی مکان های دام و طیور روستایی به صورت توزیع نهاده رایگان و حضور در واحدهای مرغداری ها، گاوداری ها و دامداری های بزرگ و مناطق عشایری است که در سال جاری امید است نتایج بهتری از کاهش کانون های بیماری های دامی و ارتقا بهداشت در حوزه شهرستان خواهیم بود.
نظر دهید