• 1399/04/29 - 07:29
  • تعداد بازدید : 438
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تولید ماهانه 750 تن شیر در شهرستان قاینات

در راستای ساماندهی وضعیت عرضه شیر خام در شهرستان جلسه ای با حضور عوامل عرضه و نمایندگان ادارات زیربط به میزبانی شبکه دامپزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات دکتر رضا محمودی بیان نمود در راستای وضعیت عرضه شیر خام و به منظور پیشگیری از کاهش آلودگی و اشاعه بیماری ها و به درخواست و پیگیری اتحادیه لبنیات شهرستان ، جلسه ای به همین منظور با حضور عوامل عرضه ، رئیس اتحادیه لبنیات ،شبکه بهداشت ودرمان،اتاق اصناف،صنعت معدن و تجارت و اماکن عمومی در شبکه دامپزشکی برگزار گردید.

محمودی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین جلسه اظهار داشت حداقل شرایط بهداشتی و جلوگیری از آلودگی های ثانویه در مراکز را از مهمترین عامل برگزاری جلسه دانست و بر لزوم همکاری مشترک دستگاه های مرتبط با این موضوع به منظور سلامت مصرف کنندگان و پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان و برخورد قاطع تیم بازرسی با مراکز غیر بهداشتی تاکید کرد چرا که متاسفانه وضعیت عرضه شیر خام شهرستان نامطلوب گزارش می گردد.

وی عنوان کرد در شهرستان قاینات ماهانه حدود 750 تن شیر تولید می شود که بخش کمی به خارج استان صادر و قسمت اعظمی از این تولید در شهرستان در قالب کارخانه محصولات لبنی و توزیع خرده فروشی به مصرف می رسد که متاسفانه اخیرا تعداد این مراکز به شدت افزایش یافته که نیاز است اتاق اصناف با وجود تخلف صنفی و عدم رعایت شرایط بهداشتی با این مراکز به شدت برخورد کند.

محمودی عنوان کرد در شهرستان قاینات تعداد 5 مرکز جمع آوری شیر وجود دارد که با حضور مسئول فنی بهداشتی و نظارت شبکه در حال فعالیت می باشند و بخشی از شیر تولیدی واحدهای دامپروری را جمع اوری می کنند که متاسفانه بخاطر بازگشت چند ماهه پول شیر به دامداران و اینکه مراحل تست و تشخیص تقلبات شیر در این مراکز با دقت انجام می شود گاها دامداران استقبال کمی از تحویل شیر به این مراکز دارند .

محمودی رئیس شبکه دامپزشکی از انجام بازدید مشترک با تمامی ادارات زیربط در این حوزه خبر داد و گفت: پس از رصد  مراکز و تذکر به واحدهایی که شرایط بهداشتی و تاییدیه های لازم را ندارند در صورت توزیع مجدد از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد و یکی از شروط توزیع شیر اخذ تاییدیه از مرکز بهداشت ، داشتن شیر سردکن و اعلام واحد یا واحدهایی که از آنجا شیر تحویل می گیرند میباشد تا به منظور رصد و مراقبت بیماری در این واحدها توسط دامپزشکی اقدامات لازم صورت پذیرد.

قناد رئیس اتحادیه لبنیاتی های شهرستان ضمن تشکر از برگزاری جلسه و اقدامات موثر دامپزشکی در بهداشت فرآورده های خام دامی و اشاره به کاهش سرانه مصرف شیر، ساماندهی وضعیت موجود و افزایش نظارت های لازم به علت تعدد این مراکز و برخورد با عرضه کنندگان غیربهداشتی شیر را بدلیل سلامت مصرف کنندگان خواستار شد.

در پایان جلسه مقرر گردید در راستای اجرایی شدن برنامه توسط دستگاههای مسئول شهرستان ، تمامی ارگان ها با توجه به وظایف و اختیارات خود و بر اساس مصوبات جلسه اقدامات لازم در این زمینه را انجام  و نتایج را در جلسات آتی ارائه نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی قاین,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 253920
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه