تولید بیش از یک هزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک تحت نظارت دامپزشکی در خراسان جنوبی
یک هزار و 160 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی تولید و وارد چرخه بازار مصرف شد.
.jpg)
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی با اعلام این خبر گفت: طی سال گذشته در 11 شهرستان از مجموع بیش از 725 هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مقدار یک هزار و 160 تن گوشت بدون آنتی بیوتیک تحت نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی تولید شده است.
وی بیان کرد: شهرستان های طبس و بیرجند به ترتیب با 265 هزار و 160 هزار قطعه مرغ، بیشترین جوجه ریزی را در استان داشته اند.
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه هر مرغداری در سال می تواند سه مرحله جوجه ریزی کند و هر مرحله 50 روز طول میکشد، افزود: بقیه زمان ها در مرغداری صرف قرنطینه، ضدعفونی کردن و بهداشتی کردن محیط میشود.
اصغرزاده اذعان کرد: طی هر دوره از واحدهای پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک چندین مرحله نمونه گیری و آزمایش انجام می شود.
نظر دهید