• 1399/01/26 - 08:05
  • تعداد بازدید : 305
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توقیف یک دستگاه اتوبوس حامل دام زنده در نهبندان

یک دستگاه اتوبوس حامل 7 رأس بز قاچاق در نهنبدان توقیف شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، محمد راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با بیان اینکه حمل و نقل هر نوع دام مستلزم دریافت مجوز بهداشتی_قرنطینه‌ای دامپزشکی و رعایت دستورالعمل‌ها و نکات بهداشتی مربوطه می‌باشد، اظهار کرد: یک دستگاه اتوبوس که مبادرت به حمل 7 راس دام زنده از شهرستان مشهد به مقصد شهرستان زاهدان می نمود با همکاری پلیس آگاهی و پست قرنطینه دامپزشکی شهرستان نهبندان متوقف شد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های شایع در کشور بیماری تب برفکی است که خسارات اقتصادی فراوانی به دامداران وارد می‌‌کند و مطمئن‌ترین راه پیشگیری از آن کنترل تردد و ممانعت از جابجایی دام‌های بدون هویت بهداشتی است.

رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان ادامه داد: دامداران و سایر افرادی که قصد خرید و فروش دام زنده را دارند باید پیش از جابه جایی دام ها با خودرو مناسب و دارای کدرهگیری، گواهی حمل بهداشتی- قرنطینه ای دامپزشکی دریافت کنند.

راه ‌انجام یادآور شد: دامپزشکی در راستای حفظ و حراست از بهداشت عمومی جامعه در برابر تهدیدات بالقوه از قبیل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، بر تمامی محموله های دام و فرآورده های مرتبط نظارت‌های دقیق بهداشتی را اعمال می کند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی نهبندان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251067
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه