شنبه 06 تیر 1405

flag
  • 1397/02/29 - 12:00
  • تعداد بازدید : 105
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توقیف 2 محموله شتر فاقد مجوز دامپزشکی در نهبندان

دو دستگاه کامیون حامل 30 نفر شتر فاقد گواهی حمل بهداشتی- قرنطینه ای دامپزشکی که در مسیرهای فرعی شهرستان نهبندان تردد می‌‌کردند با هماهنگی پست قرنطینه دامپزشکی و همکاری پاسگاه انتظامی عربخانه توقیف شدند.



به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، محمد راه‌انجام  رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با بیان اینکه واکسیناسیون، مدیریت صحیح و عدم جابجایی و حمل و نقل دام از جمله فاکتورهای مهم در پیشگیری از بیماری‌های دامی و بیماری‌های مشترک بین دام وانسان است، اظهار کرد: یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های منتقله از شتر به انسان بیماری کرونا ویروس(مرس) است که می تواند صنعت دامپروری و به‌دنبال آن اقتصاد منطقه و در بعد وسیع‌تر اقتصاد کشور را تحت‌الشعاع قرار دهد که از این رو یکی از راه‌ های کنترل و پیشگیری از این بیماری تشدید و نظارت بیشتر بر تردد و جابه‌جایی دام زنده است.



وی افزود: در راستای کنترل بهداشتی حمل دام و پیشگیری از انتشار بیماریهای واگیر دار و مشترک بین انسان و دام 2 دستگاه کامیون حامل 30 نفر شتر فاقد گواهی حمل بهداشتی- قرنطینه ای دامپزشکی که در مسیرهای فرعی شهرستان نهبندان تردد می‌‌کردند با هماهنگی پست قرنطینه دامپزشکی و همکاری پاسگاه انتظامی عربخانه توقیف شدند.



رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان ادامه داد: از ابتدای امسال 16 محموله دام غیر مجاز شامل 66 نفر شتر، 69راس گوسفند و 11 راس گاو که از استان سیستان و بلوچستان به سایر نقاط کشور حمل می‌شدند، قبل از رسیدن به مقصد در شهرستان نهبندان متوقف شدند



 راه‌انجام در پایان از شترداران شهرستان خواست برای پیشگیری از انتقال و شیوع بیماری‌های نوپدید مثل بیماری مرس از جابجایی و حمل و نقل شتر زنده، بدون هماهنگی با شبکه دامپزشکی خودداری نموده و برای حمل هر گونه دام زنده، نسبت به اخذ مجوز بهداشتی - قرنطینه‌ای دامپزشکی اقدام شود.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 101412
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور