توقیف 2 محموله دام فاقد مجوز دامپزشکی در نهبندان
دو محموله دام سبک و سنگین فاقد مجوز بهداشتی- قرنطینه ای دامپزشکی در شهرستان نهبندان متوقف شدند.
.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، محمد راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اظهار کرد: یک دستگاه خودروی حامل 4 نفر شتر و یک دستگاه خودروی حامل 7 راس گوسفند فاقد مجوز بهداشتی- قرنطینه ای دامپزشکی که از استان سیستان و بلوچستان به مقصد استان خراسان رضوی طی میسر می نمودند با همکاری پست قرنطینه دامپزشکی و پاسگاه انتظامی سهل آباد و یگان امداد شهرستان نهبندان متوقف شدند.
وی با اشاره به اینکه یکی از دلایل اصلی اشاعه بیماریهای واگیر دامی و خسارات اقتصادی فراوان به سرمایه دامی کشور حملونقل غیر مجاز دام می باشد، افزود: جلوگیری از ورود دام فاقد مجوز حمل به شهرستان، از اشاعه بیماری در بین جمعیت دامی و نیز شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام جلوگیری مینماید و قطعا این اقدامات نقش موثری در کنترل و مهار بیماریها خواهد داشت.
رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان ادامه داد: از ابتدای امسال 18 محموله دام غیر مجاز شامل 70 نفر شتر، 77راس گوسفند و 11 راس گاو که از استان سیستان و بلوچستان به سایر نقاط کشور حمل میشدند، قبل از رسیدن به مقصد در شهرستان نهبندان متوقف شدند.
راه انجام یاد آور شد: با توجه به دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور، اخذ مجوز حمل بهداشتی- قرنطینه ای از ادارات دامپزشکی مبدا الزامی بوده و این امر نهایتا با هدف پیشگیری از انتقال و شیوع بیماریهای دامی و خصوصا بیماریهای مشترک بین انسان و دام انجام میشود و لازم است دامداران قبل از هرگونه جابجایی دام نسبت به اخذ مجوزهای لازم اقدام نمایند.
نظر دهید