توقیف یک دستگاه کامیون حامل مرغ زنده در شهرستان قاینات
در یک اقدام مشترک محموله مرغ گوشتی فاقد مجوز بهداشتی در شهرستان قاینات با همکاری شبکه دامپزشکی و پاسگاه انتظامی توقیف و اعمال قانون گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قاینات دکتر بلوکی مقدم سرپرست شبکه دامپزشکی گفت : یک دستگاه کامیون حامل حدود هزار و ششصد قطعه مرغ زنده که از خراسان رضوی بارگیری و به مقصد استان سیستان و بلوچستان به قصد عرضه بصورت زنده فروشی را داشت با همکاری شبکه دامپزشکی و پاسگاه انتظامی توقیف و اعمال قانون گردید.
بلوکی مقدم افزود: در پی توقیف کامیون مرغ زنده، کارشناسان این اداره به محل اعزام و پس از انجام بررسی مشخص شد که محموله مورد نظر فاقد مجوز قانونی بوده و به علت مخاطرات بیماریهای مشترک انسان و طیور از جمله آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و عرضه آن بصورت زنده غیر بهداشتی بوده و با هماهنگی انجام شده به نزدیکترین کشتارگاه مجاز جهت نمونه گیری و کشتار آن به صورت بهداشتی ارسال گردید تا پس از حصول نتیجه آزمایش دستور مصرف یا عدم مصرف گوشت صادر شود.
وی در پایان گفت : فروش و عرضه مرغ زنده در سطح شهرستان ممنوع بوده و با متخلفین برخورد قاطع می شود و حمل هرگونه فرآورده خام دامی و دام وطیور مستلزم اخذ مجوز قرنطینه ای از دامپزشکی می باشد.
نظر دهید