• 1399/11/23 - 08:35
  • تعداد بازدید : 602
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تلف شدن 29 راس دام در پی حمله گرگ در شهرستان فردوس

در پی حمله گرگ به یک دامداری تعداد 29 راس دام تلف شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فردوس دکتر اسماعیلی سرپرست شبکه گفت  : با حمله گرگ به یک دامداری تعداد 29رأس دام تلف و 8 رأس دیگر مجروح شدند که به منظور انجام خدمات و فوریت‌های درمانی به درمانگاه شبکه دامپزشکی منتقل و اقدامات درمانی اولیه در مورد این دام‌ها انجام شد.

وی افزود: گوشت دام‌های گرگ گزیده به دلیل احتمال آلوده بودن گرگ‌ها به بیماری هاری و انتقال آن به دام سبک، قابل مصرف برای انسان نبوده و باید بصورت بهداشتی دفن شود.

بیماری هاری بیماری ویروسی دستگاه عصبی مرکزی پستانداران و یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان می‌باشد که در صورت ابتلای انسان موجب بیماری شدید و کشنده می‌شود لذا دامهای درمان شده تا مدت زمان دوره قرنطینه به مدت 6 ماه از نظر علائم بیماری هاری تحت نظر خواهند بود تا در صورت مشاهده علائم بیماری اقدامات لازم برای معدم‌سازی دام‌ها انجام گیرد.

وی از دامداران خواست به منظور امکان جبران خسارت وارد شده در موارد مشابه نسبت به پوشش بیمه‌ای مناسب دام‌های خود اقدام نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان ها,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 271536
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه