بیش از 2600 نوبت بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان فردوس از ابتدای سال جاری
از ابتدای سالجاری 2667 نوبت بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در شهرستان فردوس انجام شده است .

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس دکتر اسماعیلی رئیس شبکه دامپزشکی گفت: این مراکز شامل اماکن تولید، توزیع و عرضه گوشت سفید و قرمز، تخممرغ، رستورانها و غیره میباشند .
وی گفت: نظارت بهداشتی بر تمامی مراحل تولید، توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی "از مزرعه تا سفره"، از وظایف دامپزشکی میباشد و بهمنظور افزایش سطح کیفی فرآوردههای خام دامی انجام میشود .
اسماعیلی در ادامه گفت: از شهروندان خواهشمند است در زمان خرید این محصولات به تاریخ تولید و انقضاء فرآوردههای خام دامی توجه داشته باشند و سعی کنند از فرآوردههایی با بستهبندی سالم که توسط شرکتهای مجاز بستهبندی شدهاند استفاده نمایند.
وی اظهار کرد: شهروندان باید توجه کنند گوشت قرمز و سفیدی که خریداری می کنند عاری از هرگونه بو و رنگ غیرطبیعی باشد و همچنین در مراجعه به قصابی گوشت چرخ کردهای که در حضور خودشان چرخ میشود خریداری نمایند.
وی همچین از مردم خواست: محصولات پروتئینی خود را از مراکز عرضه مجاز تهیه و هرگونه موارد غیربهداشتی را با شماره تماس 32728406 به این اداره اعلام نمایند.
نظر دهید