• 1397/06/12 - 12:00
  • تعداد بازدید : 94
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزای کلاس آموزشی ویژه متصدیان رستوران ها وآشپزخانه های سطح شهرستان قاینات

در راستای ارتقاء بهداشت عمومی و بهبود شرایط نگهداری و عدم قطعه بندی گوشت مرغ در رستوران و آشپزخانه ها کلاس آموزشی با حضور رئیس شبکه دامپزشکی قاینات وکارشناس نظارت شبکه در محل اتاق اصناف شهرستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قاینات: دکتر رضا محمودی زاوه ضمن اعلام این خبر گفت: همگام با سیاست‌های آموزشی ترویجی سازمان دامپزشکی جهت بروز رسانی دانش عمومی اصناف و بخش‌های مختلفی که در حوزه فراورده ‌های خام دامی مشغول به فعالیت هستند، به منظور ارتقاء بهداشت، شرایط نگهداری گوشت قرمز وسفید در رستوران ها و آشپزخانه ها که منتج به جلوگیری از بروز بیماری‌ها و مسمومیت‌های غذایی احتمالی می گردد، کلاس آموزشی در اتاق اصناف شهرستان قاینات جهت رستوران داران  ومتصدیان آشپزخانه ها برگزار گردید.



محمودی افزود؛ در این کلاس مطالبی در خصوص چگونه تهیه و نگهداری فراورده های خام دامی به همراه آخرین دستورالعمل و شیوه نامه های ضوابط بهداشتی فراورده خام دامی در مراکز عمده مصرف مانند رستوران ها و آشپزخانه ها ارائه گردید.




  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 98007
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه