بازدید مشترک شبکه دامپزشکی و ستاد نوروزی شهرستان از رستوران ها و مراکز عرضه فراورده خام دامی بین راهی

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان قاینات، در راستای نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی بازدید مشترک با حضور کارشناسان شبکه دامپزشکی و میراث فرهنگی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان از رستوران های بین راهی و مراکز عرضه فرآورده خام دامی در راستای اجرایی شدن طرح نظارت نوروزی و ارتقا کیفیت عرضه فراورده های خام دامی برگزار شد.
دکتر محمودی با اعلام این خبر افزود: از وظایف ذاتی دامپزشکی نظارت بر نحوه عرضه مواد خام دامی و اعمال شرایط بهداشتی در این خصوص می باشد.
وی تصریح کرد: در راستای تأمین سلامت و بهداشت عمومی به منظور ارتقاء کیفیت بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده خام دامی شهرستان ، بازدید مشترکی با حضور کارشناسان شبکه دامپزشکی و میراث فرهنگی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان از رستوران های بین راهی و مراکز عرضه فرآورده خام دامی محور قاین –آرین شهر انجام شد که خود موجب ارتقا همکاری های بین دستگاه های مرتبط و نظارت بهتر بر روند عرضه این فرآورده ها می باشد.
محمودی در پایان تصریح کرد: هدف از انجام این بازدیدها حفظ و ارتقای سطح سلامت،بهداشت عمومی و کیفیت خدمات مراکز عرضه فرآورده خام دامی شهرستان در ارایه محصولات پروتئینی به شهروندان و مسافران نوروزی می باشد و از همشهریان و مسافران خواست در صورت مواجهه با عرضه نامناسب مراتب را به شبکه دامپزشکی با شماره 32566450-32566452اطلاع رسانی کنند تا در اولین فرصت اقدامات لازم صورت پذیرد.
نظر دهید