• 1400/12/22 - 07:00
  • تعداد بازدید : 802
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید شبانه رئیس شبکه دامپزشکی قاینات از واحدهای قصابی سطح شهر

دکتر محمودی به اتفاق مهندس موسوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بصورت شبانه از واحدهای قصابی سطح شهر در راستای نظارت بهداشتی و تنظیم بازار بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات دکتر محمودی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان عنوان داشت : برابر بخشنامه های بهداشتی و قرنطینه ای سازمان دامپزشکی بازدید شبانه روزی کارشناسان شبکه از مراکز فروش فراورده های خام دامی وقصابی ها صورت می گیرد که در همین راستا با همراهی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان این امر مهم در شب گذشته صورت پذیرفت.

وی افزود فروش لاشه فاقد مهر و لیبل دامپزشکی در قصابی ها به حداقل رسیده است ولی این امر دلیل بر عدم کشتار غیر مجاز در شهر نمی باشد کمااینکه این روند به دلیل ترس از برخورد قضایی توسط دامپزشکی صرفا از قصابی ها جمع آوری شده است و هستند افرادی که لاشه غیر مجاز خود را بصورت تلفنی و به افراد محدود و شناخته شده خودشان عرضه می کنند که متاسفانه تاکنون موفق به شناسایی دقیق این افراد در حین تخلف نشده ایم ، هرچند تمامی این مسائل به مشارکت مردم برمیگردد که به این افراد اجازه فعالیت و فروش ندهند و در صورت مواجهه با این افراد می بایست سریعا مراتب را به اطلاع دامپزشکی و نیروی انتظامی برسانند.

محمودی از شهروندان فهیم شهرستان درخواست کرد به دلیل مسائل بهداشتی و حساسیت کنونی کشور به واسطه بیماری کرونا، فرآورده های خام دامی و مورد مصرف خود را از مراکز مجاز و تحت پوشش دامپزشکی و با رویت و بررسی دقیق مهر دامپزشکی تهیه و مصرف نمایند و در صورت مشاهده هرگونه تخلفی، مراتب را با شماره های 32566450 و 32566451اطلاع رسانی نمایند.

وی  در پایان از زحمات مدیر جهاد کشاورزی شهرستان در جهت همراهی و مساعدت با شبکه دامپزشکی شهرستان تقدیر و تشکر نمود واز خداوند منان سلامتی و تندرستی برایشان خواستار شد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282647
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه