• 1399/05/25 - 11:10
  • تعداد بازدید : 562
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولین پرورش و صید ماهی تیلاپیا خراسان جنوبی در شهرستان فردوس

ماهی تیلاپیا برای اولین بار از مزرعه پرورش در فردوس برداشت شد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فردوس:  بعد از مدت شش ماه پس از رها سازی بچه ماهی در استخر پرورش ماهی با حضور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و به همراه رییس شبکه دامپزشکی  از نظر شرعی وبهداشتی، اولین صید از یک استخر ماهی  نزدیک به پنج تن ماهی تیلاپیا از استخر پرورش صید و برای فراوری به مرکز استان ارسال شد.
ماهی و محصولات ماهی یکی از بهترین منابع خوراکی ویتامین
D تاکنون می باشد. ماهی را می‌توان جز  یکی از سالمترین انواع غذاها نام برد که حاوی مواد مغذی بسیاری همچون پروتئین است. ماهی همچنین یک منبع بسیار مهم امگا3 است که برای بدن و مغز بسیار مهم و ضروری تلقی می‌شود.

به گفته دکتر ذوالفقاری: تیلاپیا از اعضای خانواده سیکلید و از راسته سوف‌ماهیان است که داری بدنی مستطیلی شکل با فلس‌های ریز هستند. باله پشتی بلندی با ۲۳ تا ۳۱ خار و شعاع دارند. تیلاپیا یکی از ۱۰۰ گونه مهاجم شناخته شده در جهان است که با وجود جثه کوچک، به دلیل همه‌چیزخوار بودن، تکثیر زیاد، مقاومت بسیار نسبت به شرایط محیطی و کنترل دشوار، عرصه را بر گونه‌های بومی تنگ می‌کند.

 ماهی تیلاپیا شوری‌پذیر است و می‌تواند در آب دریا نیز زندگی کند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی فردوس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 254775
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه