اولین جلسه هم اندیشی همکاران بخش دولتی در دومین روز کاری سرپرست جدید شبکه دامپزشکی قاینات
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات در دومین روز کاری سرپرست جدید شبکه و در راستای اقدامات بهداشتی ، امور اداری وپرسنلی وآشنایی با همکاران و وظایف محوله، اولین جلسه هم اندیشی در محل شبکه با حضورهمکاران بخش دولتی برگزار گردید.
دکتر رضا محمودی سرپرست شبکه گفت: هدف از برگزاری جلسات هم اندیشی بررسی مشکلات کاری وپرسنلی و یافتن را حل مناسب پس از مشورت با همکاران ورسیدن به نتیجه معقول می باشد.
محمودی در ادامه بیان داشت ما باید تا حد توان وبر حسب وظیفه ذاتی سازمان دامپزشکی در حوزه بهداشت وپیشگیری از بیماری های قابل انتقال بین انسان ودام اقدامات جدی انجام داده وجایگاه شبکه دامپزشکی شهرستان را که در نتیجه تلاش همکاران بوده وخواهد بود به حد واقعی برسانیم.
محمودی یکی از راه های مهم انعکاس وبازتاب تلاش و زحمت سربازان گمنام عرصه بهداشت را انعکاس فعالیتها به وسیله تقویت حوزه روابط عمومی وتعامل با سایر ادارات بیان نمود.
نظر دهید