اهمیت سطح آب در نگهداری ماهیان قرمز نسبت به حجم آن به جهت تامین اکسیژن
عدم رعایت بهداشت فردی در نگهداری ماهیان قرمز می تواند این میهمانان کوچک را به ناقلین بیماری های مشترکی مانند انواع گاستروآنتریت ،سل های پوستی وبیماری های گوارشی تبدیل کند
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه سید حمید عبدی رئیس شبکه گفت:ماهیان قرمز در درجه حرارت بالای25 درجه سانتیگراد آسیب پذیر هستند وهمچنین تغییرات ناگهانی دمای آب نیز می تواند باعث مرگ ماهی شود
وی گفت: در نگهداری ماهی قرمز سطح آب دارای اهمیت بیشتری نسبت به حجم آب می باشد تا اکسیژن مورد نیاز در آب حل شود .دستکاری ماهی باعث آسیب دیدن پوشش سطح ماهی شده وماهی را نسبت به باکتری ها وانگل های آب حساس وآسیب پذیر می سازد
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه گفت: به ماهیان قرمز زینتی دو بار در روز باید غذا داد و مقدار غذا باید به اندازه ای باشد که در مدت یک تا دودقیقه مصرف کنند غذا دهی بیش از حد باعث انباشته شدن مواد دفعی ودر نتیجه مسمومیت ماهی خواهد شد
وی ادامه داد: به ازاء نگهداری هر قطعه ماهی کوچک می بایست یک لیتر آب در نظر گرفت وهمچنین شستشوی دوره ای آکواریوم با ترکیبات آمونیوم چهارتایی ونمک طعام در زمان خالی بودن آکواریوم باید مد نظر قرار گیرد
وی گفت : در نگهداری ماهیان قرمز به نکاتی ازجمله استفاده از دستکش در جابجایی ماهیان ،جدا سازی ماهیان بیمار از سالم ورعایت دوره دوهفته ای قرنطینه برای ورود ماهیان جدید الورود ونگهداری غذای ماهیان در جاهای خشک وخنک مد نظر باشد
نظر دهید