افزایش کیفیت محصولات تولیدی در کشتارگاه ها یکی از مهمترین اهداف نظارت های بهداشتی دامپزشکی است
در راستای ارتقا عملیات بهداشتی و استحصال گوشت سالم قابل مصرف مدیرکل دامپزشکی استان به اتفاق مسئولین استان و فرماندار شهرستان و هیئت همراه از کشتارگاه طیور قاینات سرزده بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی قاینات در راستای ارتقا سطح عملیات بهداشتی و استحصال گوشت سالم و شرعی قابل مصرف، مدیرکل دامپزشکی استان به همراه مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان ،مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی، معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ، فرماندار شهرستان قاینات ، مدیر جهاد کشاورزی و رئیس شبکه دامپزشکی قاینات از کشتارگاه طیور قاینات سرزده بازدید نمودند.
دکتر محمودی رئیس شبکه دامپزشکی قاینات در ابتدای ورود ضمن خیر مقدم به مسئولین استان و شهرستان گزارشی در خصوص عملکرد بهداشتی کشتارگاه طیور شهرستان ارائه نمود.
دکتر اصغرزاده مدیر کل دامپزشکی استان اظهار نمود افزایش کیفیت محصولات تولیدی در کشتارگاه ها یکی از مهمترین اهداف نظارت های بهداشتی دامپزشکی است که این مهم از سوی کارشناسان بخش دولتی در دامپزشکی استان و شهرستان و به خصوص مسئولین فنی بهداشتی در بخش خصوصی که به صورت تمام وقت به عنوان نمایندگان سازمان دامپزشکی در کشتارگاه مستقر هستند صورت می پذیرد.
مهندس محمدی فرماندار قاینات در این بازدید به اهمیت کشتارگاه های طیور در بهداشت عمومی جامعه اشاره کرد و افزود:برای پیشگیری از بروز و شیوع بسیاری از بیماری های طیور و نقش کشتارگاه های طیور در این رابطه ضروری است و نهادهای مربوطه در شهرستان باید به صورت مستمر بر فعالیت های این واحدها نظارت داشته و شبکه دامپزشکی را حمایت نمایند.
حجت الاسلام سجادی نمایند ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان بیان نمود حلیت مرغ کشتار شده مهمترین بحث در گوشت های استحصالی می باشد که از سوی ناظر شرعی مستقر باید زیر ذره بین قرار گیرد که خداروشکرتا کنون این مهم نقصانی نداشته است.
در ادامه این بازدید سایر قسمت های کشتارگاه اعم از خط کشتار،بسته بندی،پیش سرد و…مورد بازدید و نظارت بازدیدکنندگان قرار گرفت و توصیه های بهداشتی و شرعی ارائه گردید
نظر دهید