• 1397/05/04 - 12:00
  • تعداد بازدید : 118
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش 12 درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی نهبندان

جوجه ریزی واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان نهبندان درچهارماهه اول سال‌جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از 12 درصد رشد داشته است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، محمد راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان با اعلام این خبر اظهار کرد: از ابتدای امسال 772 هزار قطعه جوجه ریزی در سطح واحدهای مرغداری شهرستان انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 130 هزار قطعه افزایش یافته است.



وی به فعالیت بیش از 30 واحد پرورشی طیور در شهرستان اشاره کرد و افزود: تشدید نظارت و مراقبت بهداشتی دامپزشکی، عدم بیماری های حاد و واگیردار طیور، بهبود مدیریت بهداشتی مرغداران از جمله دلایل افزایش جوجه ریزی است.



رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان اجرای سیستم مراقبت فعال و غیر فعال از واحدهای مرغداری شهرستان، صدور مجوز بهداشتی جوجه‌ریزی، نظارت بر فاصله زمانی جوجه‌ریزی، نظارت بر توزیع واکسن و واکسیناسیون در واحدهای مرغداری را از جمله اقدامات دامپزشکی جهت پیشگیری از بیماری‌های طیور برشمرد.



وی در پایان از مرغداران خواست: با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل  جوجه ها، ایجاد سالن های پرورش بهداشتی، واکسیناسیون و درمان جوجه ها، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم، با کیفیت و بهداشتی برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 103523
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه