• 1397/03/01 - 12:00
  • تعداد بازدید : 78
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اطلاعیه بهداشتی در خصوص بیماری تب خونریزی دهنده تب کریمه کنگو

روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی در اطلاعیه ای از مصرف کنندگان فراورده های خام دامی خواست تا با رعایت نکات بهداشتی و اصولی ضمن حفظ سلامت خود، از انتشار این بیماری جلوگیری کنند.




در اطلاعیه ای از مصرف کنندگان فراورده های خام دامی خواسته شده تا با رعایت نکات بهداشتی و اصولی از بیماری تب کریمه کنگو جلوگیری کنند.

بر اساس این اطلاعیه ضروری است تا مصرف کنندگان از کشتار غیرمجاز دام  و یا خرید گوشت از قصاب های خانگی و یا تهیه گوشت فاقد مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی خودداری کنند.



همچنین با توجه به اینکه تماس انسان با خون و بافت های آلوده ی دام می تواند برای انسان بیماری زا باشد لازم است گوشت و آلایش خوراکی (کبد-جگر)خریداری شده را پیش از مصرف به ترتیب حداقل به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کنند.



علاوه بر این می بایست حتی الامکان هنگام خرد کردن گوشت و آلایش خوراکی از دستکش استفاده شود.



علاوه بر این لازم است افرادی که با دام سروکار دارند هنگام کار از وسایل محافظت فردی از قبیل دستکش ماسک چکمه و لباس کار مناسب و عینک استفاده و بعد از انجام کار روزانه دست ها، وسایل و البسه کار را شستشو و ضدعفونی کنند.



همچنین پیش از آغاز کار می بایست از عدم وجود خراش و جراحت پوستی اطمینان حاصل و از تماس  مخاطی بدن با خون و ترشحات دام کشتاری پرهیز شود و در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین  کشتار و یا بروز علائم بیماری سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایند.



در این اطلاعیه از دامداران خواسته شده است نسبت به سمپاشی دام و جایگاه نگهداری دام ها اقدام کنند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 99495
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه