اطلاعیه شبکه دامپزشکی طبس در خصوص کشتار دام های نذری در دهه محرم

روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان طبس با تکثیر اطلاعیه بهداشتی به هیئات مذهبی ،نیکوکاران و شهروندان توصیه نمود:
کشتار دام در معابر عمومی موجب آلودگی زیست محیطی و انتشار بیماری های قابل انتقال از دام به انسان می گردد.
همچنین توصیه می شود:
1-برای تکمیل عمل خیر خود و برخورداری از بازرسی بهداشتی و شرعی گوشت، دام نذری خود را در کشتارگاه ذبح نمایید.
2-گوشت نذری را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری نموده و پس از آن مورد استفاده قرار دهید.
3-با استفاده از دستکش هنگام خرد کردن گوشت ،بهداشت فردی را رعایت نمایید .
4-از ریختن خون و ضمائم دام کشتاری در معابر عمومی جدا خودداری نمائید.
کشتار بدون نظارت دامپزشکی امکان شیوع و انتقال بیماری های خطرناک مشترک بین دام و انسان از جمله تب مالت ،سل ، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، سیاه زخم و دهها بیماری دیگر را در بین افراد جامعه دارد.
نظر دهید