• 1398/11/19 - 11:27
  • تعداد بازدید : 248
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاونت سلامت دامپزشکی استان خبر داد:

استحصال بیش از هزارو سیصد تن گوشت قرمز از ابتدای سال

بیش ازهزار و سیصدتن گوشت سالم و بهداشتی در خراسان جنوبی تولید و روانه بازار شد.

به گزارش  روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی دکتر محمد علی بخشی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان از استحصال  بیش ازهزار و سیصد تن گوشت بهداشتی در خراسان جنوبی خبر داد و  گفت: با اعمال نظارت مستمر کارشناسان دامپزشکی درکشتارگاه‌های دام استان بیش از 33000 راس دام کشتار ودر نتیجه  هزارو سیصد و نوزده تن گوشت قرمزبدست آمده روانه بازار مصرف شد.

بخشی میزان گوشت استحصالی از این میزان را شامل گوسفند و بره 435,838 کیلو گرم گوشت بز و بزغاله، 212,825کیلو گرم گوشت گاو و گوساله، 542,662 کیلو گرم گوشت  شتر و بچه شتر،106,740 کیلو گرم گوشت  شترمرغ 20,949 ذکر کرد و افزود: با نظارت‌های مستمر کارشناسان دامپزشکی مستقر در این کشتارگاه‌ها درمجموع، 9894 کیلوگرم گوشت و آلایش خوراکی ناسالم و غیرقابل مصرف، ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

 معاون سلامت دامپزشکی استان در پایان گفت : با توجه به خطرات ناشی از مصرف گوشت های غیر بهداشتی و همچنین وجود بیماری های مشترک همانند تب خون ریزی دهنده کریمه و کنگو از همه هم استانی های عزیز درخواست می شوداز خرید گوشت فاقد مهر و لیبل دامپزشکی خودداری نمایند و در صورت مشاهده سریعا با مراکز دامپزشکی و یا شماره تلفن 1512 تماس حاصل فرمایند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 249127
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه