• 1399/02/08 - 07:44
  • تعداد بازدید : 301
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آغاز طرح کنترل بهداشتی دامپزشکی بر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در، درمیان

رئیس شبکه دامپزشکی درمیان : 4 کارشناس نظارت بر فرآورده های خام دامی بر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی بصورت مستمر بازدید خواهند داشت.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان درمیان مهدی عارفی نیا از آغاز طرح نظارت بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت : این طرح که از اول ماه مبارک رمضان آغاز شده است با همکاری 4 بازرس بهداشتی دامپزشکی انجام خواهد پذیرفت.

وی تصریح کرد : مراکزی از قبیل سوپرمارکت ها، فروشگاه های پروتئینی ، غذای آماده ، کبابی ها ، قصابی ها و ..... تحت نظارت و کنترل بازرسین دامپزشکی قرار خواهند گرفت.

رئیس شبکه دامپزشکی درمیان از شهروندان خواست فرآورده های خامی مدنظر خود را از مراکزی تهیه نمایند که تحت نظارت دامپزشکی فعالیت دارند و در موقع خرید به اصالت فرآورده (تاریخ تولید ، تاریخ انقضا و نام شرکت) توجه نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی درمیان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251452
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه