• 1399/02/11 - 08:57
  • تعداد بازدید : 55
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان در نهبندان

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان با هدف تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی موجود در شهرستان نهبندان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی نهبندان، محمد راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اظهار کرد: با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مصرف انواع مواد غذایی خصوصاً فراورده‌های خام دامی و مواد پروتئینی افزایش و بازار عرضه و تقاضا رونق به خصوصی پیدا می‌کند.

وی افزود: در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان تمامی مراکز عرضه، تولید، نگهداری و فروش فرآورده‌های خام دامی شامل کشتارگاه‌ دام، قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها، ماهی فروشی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، اماکن تهیه غذای آماده، رستوران‌ها، مراکز جمع آوری شیر و کارخانجات خوراک دام و طیور مورد بازرسی دقیق و منظم قرار می‌گیرد.

رئیس شبکه دامپزشکی  نهبندان به اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اشاره نمود و ادامه داد: علاوه بر اکیپ های نظارتی دامپزشکی، اکیپ های نظارتی مشترک با حضور نمایندگان شبکه دامپزشکی، شبکه بهداشت و درمان و اداره صمت نیز به منظور نظارت دقیق تر در این ماه از مراکز یاد شده سرکشی کرده و تمامی موارد را بررسی می کنند.

راه انجام با بیان اینکه اجرای این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد از شهروندان خواست تا تمام فرآورده‌های خام دامی مورد نظر خود را از مراکز مجاز و معتبر تهیه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه دامپزشکی، مراتب را از طریق شماره تماس ۳۲۶۲۲۳۵۷ به ستاد تشدید کنترل و نظارت بهداشتی مستقر در شبکه دامپزشکی نهبندان اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی نهبندان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251556
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه