مدیر کل دامپزشکی استان خبر داد:
آغاز طرح تشدید نظارت از 14 اسفند تا پایان ماه مبارک رمضان
مدیر کل دامپزشکی استان از آغاز طرح تشدید نظارت از 14 اسفند ماه تا پایان ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی دکتر محمد اصغرزاده مدیر کل دامپزشکی استان گفت : طرح تشدید نظارت بر فراورده های خام دامی از 14 اسفند ماه آغاز میشود و تا پایان ماه مبارک رمضان این طرح نظارتی ادامه خواهد داشت.
وی گفت : تعداد 1142 اکیپ ثابت و سیار و 1820نفر در طول طرح مشغول بازرسی بر فراورده های خام دامی خواهند بود و به طور متوسط روزانه 19 اکیپ و 32 نفر از همکاران از ، رستوران ها، قصابی ها و دیگر مراکز عرضه فراورده های خام دامی نظارت خواهند کرد.
مدیر کل دامپزشکی استان گفت : نظر به نزدیکی ایام تعطیلات نوروز وماه مبارک رمضان وافزایش فعالیت تولید، توزیع وعرضه فراورده های خام دامی ،ناشی از افزایش مصرف ولزوم تشدید نظارتهای بهداشتی بر عرضه وتولید فراوده های خام دامی وهمچنین رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا به منظور عرضه فراورده خام دامی سالم وبهداشتی وحفظ سلامت مصرف کنندگان طرح تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه وتولید فراورده های خام دامی در سطح استان با برقراری اکیپ های ثابت وسیار از ساعت 8 صبح لغایت 20 در دوشیفت کاری فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.
وی اهم ماموریت کارشناسان نظارتی را اینگونه عنوان کرد :
-1 نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه وتوزیع فراورده های خام دامی
-2 نظارت بر رستوران ها ،هتل ها، سردخانه ها ،قصابی ها ، مرغ و ماهی فروشی ها ،مراکز اقامتی وسایر اماکنی که از فراورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می نمایند
-3 نظارت بر خودروهای حمل فراورده های خام دامی
-4 تداوم نظارت بر کشتارگاه دام و طیور شهرستان ومراکز بسته بندی فراورده های خام دامی
-4 جلوگیری از فعالیت خودروهایی که مبادرت به عرضه فراورده های خام دامی می نمایند با هماهنگی دستگاههای مربوطه
اصغرزاده گفت: هم استانی ها از مصرف فراورده های فاقد مهر و لیبل دامپزشکی خودداری نمایند و موارد تخلف را از طریق سامانه 1512 اعلام کنند تا در اسرع وقت کارشناسان نظارت اقدامات لازم را انجام دهند.
نظر دهید