• 1398/01/18 - 07:49
  • تعداد بازدید : 252
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

شهروندان توصیه‌های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی را جدی بگیرند

شهروندان در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی شرایط نگهداری، مشخصات روی بسته‌بندی و شکل ظاهری آن را به دقت بررسی نمایند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه   سید حمید عبدی رییس شبکه گفت: با توجه به مصرف بالای فراورده خام دامی کارشناسان دامپزشکی مراکز عرضه فراورده خام دامی شهرستان را به صورت مرتب بازدید وبازرسی قرار می دهند

 وی ادامه داد: واحدهای مجاز عرضه و نگهداری گوشت قرمز، ماهی، مرغ، آلایش دام و طیور به اشکال منجمد و تازه را باید در یخچال و سردخانه‌های مناسب نگهداری فرآورده‌های خام دامی از نظر برودت و دما قرار دهند.

رییس شبکه  دامپزشکی بشرویه، تصریح كرد:   هر نوع فرآورده‌های خام دامی باید با رعایت زنجیره سرد جابجا شده و برابر ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی فرآورده  خام دامی تازه در دمای ۴ تا صفر درجه سانتی‌گراد و منجمد در دمای 18- درجه سانتی‌گراد باید به مصرف‌کنندگان عرضه شود .

سیدحمید عبدی افزود: توصیه می‌شود شهروندان در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی شرایط نگهداری، مشخصات روی بسته‌بندی و شکل ظاهری آن را به دقت بررسی نمایند و همچنین تهیه تخم مرغ نشانه‌دار و گوشت قرمز دارای لیبل مشخصات کشتار شامل تاریخ کشتار ،تاریخ خروج از پیش سرد و بهترین زمان مصرف  تضمین کننده سلامت  فرآورده‌های خام در تمامی ایام و  فصول گرم و سرد سال است.

وی خاطرنشان كرد: شهروندان با مشاهده هر نوع فرآورده خام دامی تغییر شکل یافته یا شرایط نگهداری غیر مناسب را سریعاً به شبکه دامپزشکی گزارش داده تا  فرآورده غیر قابل مصرف انسانی از چرخه مصرف خارج شود.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 8346
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه