بروز آلودگیهای ثانویه در گوشت قرمز ومرغ وماهی در دمای نامناسب
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بیرجند، دکتر حمزه ئی رئیس شبکه دامپزشکی گفت: علاوه بر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی، شرکت های تولیدی و رستوران ها، کلیه مراکز عمومی دولتی و غیر دولتی که اقدام به نگهداری گوشت و سایر فرآورده های خام دامی می نمایند، توسط همکاران واحد نظارت بر بهداشت عمومی این اداره بازدید می شوند.
حمزه ئی ضمن اشاره به اهمیت مبحث بهداشت در بیمارستان ها افزود: کارشناسان شبکه دامپزشکی در راستای ارتقاء سطح بهداشت فرآورده های خام دامی مورد مصرف بیماران، در کنار تمهیدات بهداشتی و درمانی بیمارستانها، به صورت دوره ای از این مراکز بازدید مینماید و خوشبختانه نتایج رضایت بخشی در پی داشته است.