• 1399/09/27 - 10:44
  • تعداد بازدید : 357
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان خبر داد:

نظارت بر تولید ۱۵۷۱ تن گوشت قرمز در کشتارگاه ها

هزار و ۵۷۱ تن گوشت قرمز با نظارت کارشناسان دامپزشکی در کشتارگاه های دام خراسان جنوبی تولید شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی،  دکتر محمد اصغرزاده مدیرکل دامپزشکی استان گفت: در هشت ماه گذشته ۷۵۹ تن گوشت گوسفند و بز، ۶۷۰ تن گوشت گاو و گوساله، ۱۲۰ تن گوشت شتر  و ۲۲تن گوشت شترمرغ با نظارت کارشناسان تولید شد.
 
محمد اصغرزاده افزود: این مقدار گوشت با کشتار ۴۳ هزار و ۶۳۲ دام سبک و تعداد ۷ هزار ۷۸۹ راس دام سنگین با نظارت کارشناسان دامپزشکی استحصال شده است.
 
وی گفت: همچنین در این مدت ۱۷ هزارتن گوشت مرغ با کشتار ۸ میلیون و ۵۲۳ هزار و ۶۷۹ قطعه طیور نیز در کشتار گاه‌های استان تولید شد.
 
۱۱ کشتارگاه دام و ۴ کشتارگاه طیور در خراسان جنوبی وجود دارد.
 
اصغرزاده با تاکید بر اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز تهیه کنند، افزود: مردم در صورت خرید گوشت دارای لیبل دامپزشکی، از سلامت کامل دام کشتار شده اطمینان خاطر داشته باشند.
 
وی از تشدید نظارت های دامپزشکی در کشتارگاه ها و مراکز عرضه در استان خبر داد و گفت: با توجه به شیوع کرونا نظارت‌های دامپزشکی افزایش یافته و با متخلفین بهداشتی به جد برخورد می‌شود.
  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 258433
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه