ایمن سازی 193 هزار راس دام سبک و سنگین نهبندان علیه بیماری شاربن
با توجه به عدم گزارش بیماری شاربن در 10 سال گذشته در جمعیت انسانی و دامی شهرستان نهبندان، از امسال مراقبت فعال از بیماری شاربن جایگزین واکسیناسیون انبوه می شود.
مردم گوشت مورد نیاز را از مراکز عرضه معتبر تهیه کنند
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی با توجه به فرا رسیدن سال نو و افزایش مصرف فرآورده های دامی به مردم توصیه کرد: گوشت مصرفی را از قصابی های دارای مجوز خریداری کنند و در نظر داشته باشند که گوشت حتما باید پیش سرد شده و دارای برچسب دامپزشکی باشد.
در پست قرنطینه دامپزشکی دیهوک محموله 900کیلوگرمی جگر و سنگدان توقیف شد
کامیونت حامل جگروسنگدان فاقد گواهی بهداشتی حمل دامپزشکی در پست قرنطینه دیهوک متوقف شد.
واکسیناسیون بیش از 347 هزار راس دام از تا پایان سال 96 در شهرستان سرایان
شبکه دامپزشکی سرایان در سال 96 بیش از 347 هزار راس دام را در برابر بیماریها ایمن کرده است.
کشیک شبکه دامپزشکی سربیشه در نوروز ۹۷
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه اعلام کرد:شبکه دامپزشکی شهرستان سربیشه در ایام عید اماده خدمت رسانی است.
اولویت دامپزشکی خراسان جنوبی همواره خرید کالای ایرانی بوده است
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: همواره اولویت دامپزشکی خراسان جنوبی خرید کالای ایرانی بوده است.
دیدار رئیس شبکه دامپزشکی با امام جمعه ، فرماندار و نماینده شهرستان قاینات
با شروع سال جدید به منظور تبریک سال نو و ارزیابی اقدامات انجام گرفته سال قبل وبرنامه های سال جدید رئیس شبکه دامپزشکی با امام جمعه ،فرماندار ونماینده شهرستان دیدار نمود.