ضبط و معدوم سازی لاشه گاو مبتلا به زردی
رئیس شبکه دامپزشکی درمیان: لاشه یک رأس گاو مبتلا به زردی به ارزش تقریبی یکصد میلیون ریال توسط کارشناسان نظارت ضبط و معدوم گردید.
حذف و معدوم سازی بیش از 4000 کیلوگرم فراورده خام دامی غیر قابل مصرف
در راستای تامین بهداشت وسلامت فراورده های خام دامی، روزانه از مراکز فروش وعرضه فراورده های خام دامی بازرسی ونظارت انجام می گیرد.
تشکر و قدر دانی رئیس سازمان دامپزشکی از کارکنان دامپزشکی استان
کسب رتبه سوم در بین ادارات کل دامپزشکی استان ها به خراسان جنوبی تعلق گرفت.
مدیر کل دامپزشکی استان در دیدار با معاون صدای اداره کل صدا و سیمای مرکز استان عنوان کرد:
رسانه در زمینه آموزش به مردم نقش بسیار مهمی دارد /در تمام ساعات شبانه روز دامپزشکی آماده آموزش به مردم می باشد
مدیر کل دامپزشکی استان با معاون صدای اداره کل صدا و سیما ی مرکز استان دیدار و گفتگو کرد.
بازدید رئیس مرکز ملی تشخیص آزمایشگاههای مرجع از پروژه آزمایشگاهی تخصصی شرق کشور
رئیس مرکز تشخیص آزمایشگاه های مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور با هیئت همراه طی سفر دو روزه خود به استان خراسان جنوبی از پروژه آزمایشگاهی تخصصی شرق کشور بازدید کردند.
برگزاری جلسه فنی و اداری شبکه دامپزشکی قاینات با حضور مدیرکل دامپزشکی استان
مدیرکل دامپزشکی استان و معاون توسعه و مدیریت منابع دامپزشکی به همراه حجت الاسلام حیدری مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در استان با حضور در جلسه فنی و اداری شبکه دامپزشکی با تمامی همکاران شهرستان قاینات دیدار و گفتگو نمودند.
جذب بیش از 8 میلیارد ریال اعتبار ملی در دامپزشکی شهرستان قاینات
اعتباری بالغ بر 8 میلیارد و هفتصد میلیون ریال از اعتبارات ملی در راستای تهیه واکسن و و خرید خدمات در دامپزشکی قاینات جذب و هزینه شد.
نظارت بر استحصال بیش از 125 تن گوشت قرمز در کشتارگاه های دام استان در سه ماهه اول سال جاری
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان به تشریح عملکرد واحد نظارت در سه ماهه اول سال پرداخت.
نظارت بهداشتی دامپزشکی بر جوجه ریزی بیش از 7 میلیون و سیصد هزار قطعه جوجه گوشتی در سه ماهه اول امسال
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور و آبزیان گفت: در سه ماهه ابتدای سال جاری، دامپزشکی خراسان جنوبی بر جوجه ریزی تعداد 7321315 قطعه جوجه گوشتی نظارت بهداشتی کامل داشته است که این مقدار در مقایسه با سال 97 افزایش حدود 3 درصدی داشته ،این حجم جوجه ریزی در این مدت 492 واحد تحت نظارت دامپزشکی انجام شده است.
گزارش عملکرد اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی در سه ماهه اول سال جاری
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی به تشریح عملکرد استان در مبارزه با بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و دام پرداخت .