• 1401/11/09 - 12:01
  • تعداد بازدید : 351
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی به مرغداران

رئیس دامپزشکی شهرستان فردوس گفت: اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی، صنعت مرغداری در تمام مراحل تولید، از جمله ورود جوجه یک روزه به مرغداری‌ها، طول دوره پرورش، کشتار و عرضه مرغ بسته‌بندی شده تازه برای مصرف کنندگان، تحت نظارت و بازرسی بهداشتی دامپزشکی قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فردوس دکتر جواد اسماعیلی رئیس شبکه دامپزشکی اقدامات بهداشتی در خصوص تهیه جوجه یک روزه با کیفیت و مورد تأیید دامپزشکی مبدأ، ضدعفونی و آماده سازی مرغداری، مایه‌کوبی و پیشگیری از بیماری‌ها در طول دوره پرورش را عامل مهمی در تولید مرغ سالم و در نتیجه تهیه گوشت سفید با کیفیت جهت مصرف خانوار دانست.

 اسماعیلی با تأکید بر خودداری واحد‌های مرغداری از قرض گرفتن لوازم مورد نیاز از سایر مرغداری‌ها بیان داشت: مرغداران دان مورد نیاز مرغداری‌ها را از محل مطمئن و غیرآلوده خریداری و از خریدن دان سایر مرغداری‌ها خودداری نمایند.

وی گفت:  از کیسه‌های خالی دوره قبل برای حمل و نقل مواد غذایی خودداری شود و محل ذخیره و انبار دان باید کاملاً سرپوشیده و از دسترس پرندگان و حیوانات موذی دور باشد.

اسماعیلی گفت: مسئولان مرغداری‌ها باید از ورود افراد متفرقه به مرغداری جلوگیری کنند و امکانات شستشو و ضدعفونی برای خودرو‌های ورودی به واحد مرغداری (حوضچه‌های ضدعفونی) فراهم باشد.

وی از پرورش دهندگان خواست تا هرگونه تلفات غیرعادی خود را به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند و لاشه‌های تلف شده را به صورت روزانه از سالن مرغداری خارج کرده و در مرغداری با توجه به امکانات موجود به صورت بهداشتی دفن نمایند.

اسماعیلی از مرغداران خواست که با رعایت دقیق دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در تمامی مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل جوجه ها، ایجاد سالن‌های پرورشی بهداشتی، واکسیناسیون و درمان جوجه‌ها، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم، با کیفیت و بهداشتی برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.

  • گروه خبری : اخبار شبکه دامپزشکی فردوس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 296725
کلمات کلیدی
SarDabir مهدی محمدزاده

SarDabir مهدی محمدزاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید