• 1399/10/30 - 08:34
  • تعداد بازدید : 341
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کمیته شهرستانی بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان با محوریت آنفولانزای فوق حاد درشبکه بهداشت و درمان فردوس

کمیته شهرستانی بیماری های مشترک بین انسان وحیوان باحضور نمایندگان سازمان ها و ادارات در شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فردوس؛ کمیته شهرستانی بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان با محوریت آنفولانزای فوق حاد با حضور سرپرست شبکه دامپزشکی ، نمایندگان ادارات، شهرداری ها و جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی و محیط زیست در محل شبکه بهداشت و درمان شهرستان فردوس برگزار شد.


  دکتراسماعیلی سرپرست شبکه دامپزشکی نسبت به بررسی و بیان وضعیت شهرستان از نظر بیماریهای مشترک بخصوص آنفولانزای فوق حاد اقدام نمود و سطح انتظارات از سازمان ها و ادارات را در راستای پیشگیری و کنترل هرچه بهتر بیماری های مشترک و بهبود شاخص های شهرستان بیان کرد

اسماعیلی  برگزاری ستاد شهرستانی آنفلوانزای پرندگان به منظور هماهنگی‌های بین بخشی درصورت وقوع احتمالی بیماری در شهرستان، اطلاع‌رسانی به واحدهای در معرض خطر درخصوص رعایت اصول امنیت زیستی، پایش و مراقبت واحدهای نگهداری و پرورش پرندگان، بازدید از آب‌گیرها و سدها، هماهنگی با نیروی انتظامی به منظور افزایش نظارت بر حمل و نقل غیرمجاز پرندگان و کود آن‌ها، اطلاع‌رسانی به دهیاران و خانه‌های بهداشت درخصوص اعلام تلفات نامتعارف در پرندگان روستایی و مهاجر را از مهمترین اقدامات شبکه دامپزشکی دانست.

وی در ادامه گفت: آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان به عنوان بیماری مشترک انسان و حیوان می‌تواند پیامدهای گسترده اجتماعی و اقتصادی در پی داشته باشد و از این رو کارشناسان امر آن را یکی از عوامل تهدید بهداشت و سلامت جامعه به شمار می‌آورند.

اسماعیلی گفت: ارتباط با پرندگان وحشی و آبزی آلوده یا از طریق کفش، لباس، خودرو، آب، دان و مدفوع و بستر آلوده یا حتی سگ و گربه به عنوان ناقلان مکانیکی می‌تواند زمینه سرایت ویروس را فراهم کند و مرغ و خروس، بوقلمون، مرغ شاخدار، پرندگان زینتی، پرندگان وحشی و شترمرغ از گونه‌های حساس به بیماری هستند.

وی به روستاییان و عشایر منطقه توصیه کرد، نسبت به محصور کردن محل نگهداری طیور اقدام کرده و ضمن قطع ارتباط با پرندگان وحشی آزادپرواز و مهاجر، از نزدیک شدن به تالاب یا هرگونه نقل و انتقال، خرید و فروش طیور بومی و روستایی به جد خودداری کنند.

در ادامه دکتر طاهری، بخشدار مرکزی فردوس بر لزوم هماهنگی و آمادگی همه ادارات و ارگان‌های ذیربط درصورت شیوع احتمالی بیماری تأکید نمودند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شبکه دامپزشکی فردوس,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 259237
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید